İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.
Poodle Yavru Dişi Köpek

Fotoğraflar yükleniyor

Türü Köpek Cinsleri
Cinsi Toy Poodle
İlan No 45753
İlan Tarihi 16 Şubat 2024
Güncellendi: 16 Şubat 2024
Yaş 2 Aylık
Cinsiyet Dişi
Durum Satılık
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Var
Şehir Dışına Gönderim Yok
İlan Whatsapp'tan 4 İstek aldı
İncelenen İlan 0 Arama aldı
Görüntülenme 430 Görüntülendi
0 Aktif İlan
1 Toplam İlan
2 Yıl
Üyelik Süresi
kişi şu anda bu ilanı inceliyor
Ahmet gengi  profil fotoğrafı

Ahmet gengi

Üyelik tarihi: 16 Şubat 2024

Tüm İlanlar
WhatsApp
Mesaj Gönder
İlan sahibi: Ahmet gengi
Ara WhatsApp
Toy poodle yavru sağlıklı 60 günlük iştahı iyi mamasını falan yiyor iyi tuvalet eğitimli aşıları 2 tanesi oldu şuhan küçük olduğu için genetiği kore babası koreli yavrunun yüzüne kore tipli biraz minyatür rengi siyah gibi gözüküyor ama kahve rengine dönüyor annesi kahverengiydi NOT MAMASİ YATAĞİ TUVALETİ TARAĞİ ŞAMPUANİ KÖPEK ÇITI MAMA KAPLARİ AKLİNA GELEBilicek herşey almiştim hepsini vericem beraber ayriyeten masraf etmenize gerek yoktur
İlana yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap
Bu ilana henüz yorum yapılmamış.

Patibul.com, evcil hayvan sahiplenmek isteyen kişiler ile sahiplendirme yapan kullanıcıları bir araya getiren bir platformdur. Platform üzerinden herhangi bir satış işlemi yapılmamaktadır. Bu nedenle, hayvan sahiplenmek isteyen kişilerin ilan sahipleriyle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerekmektedir. Yüz yüze görüşme gerçekleştirilmeden kesinlikle kaparo, ön ödeme veya herhangi bir ad altında ödeme yapılmamalıdır.

Patibul.com'da kullanıcılar tarafından paylaşılan tüm ilan, bilgi, içerik ve görsellerin gerçekliği, doğruluğu, güvenliği ve özgünlüğüne ilişkin tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. Patibul.com, kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklere ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Ayrıca, hiçbir canlının gerekli sağlık kontrolleri ve testleri tamamlanmadan sahiplenilmemesi önemle tavsiye olunur.