İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.
Şi̇vava Chi̇huahua

Fotoğraflar yükleniyor

Türü Köpek Cinsleri
Cinsi Chihuahua
İlan No 111648
İlan Tarihi 15 Mayıs 2026
Yaş 2 Aylıktan Küçük
Cinsiyet Erkek/Dişi
Durum Görüşülür
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Var
Şehir Dışına Gönderim Var
İlan Whatsapp'tan 16 İstek aldı
İncelenen İlan 12 Arama aldı
Görüntülenme 446 Görüntülendi
6 Aktif İlan
16 Toplam İlan
2 Ay
Üyelik Süresi
kişi şu anda bu ilanı inceliyor
Mustafa nesim profil fotoğrafı

Mustafa nesim

Üyelik tarihi: 26 Mart 2026

Tüm İlanlar
WhatsApp
Mesaj Gönder
İlan sahibi: Mustafa nesim
Ara WhatsApp

Günü gelen iç dış parazit ve aşı uygulamaları veteriner hekimimiz tarafından yapılarak teslim edilecek yavrularımız rezervasyona açıktır.

İlana yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap
Bu ilana henüz yorum yapılmamış.

Patibul.com, evcil hayvan sahiplenmek isteyen kişiler ile sahiplendirme yapan kullanıcıları bir araya getiren bir platformdur. Platform üzerinden herhangi bir satış işlemi yapılmamaktadır. Bu nedenle, hayvan sahiplenmek isteyen kişilerin ilan sahipleriyle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerekmektedir. Yüz yüze görüşme gerçekleştirilmeden kesinlikle kaparo, ön ödeme veya herhangi bir ad altında ödeme yapılmamalıdır.

Patibul.com'da kullanıcılar tarafından paylaşılan tüm ilan, bilgi, içerik ve görsellerin gerçekliği, doğruluğu, güvenliği ve özgünlüğüne ilişkin tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. Patibul.com, kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklere ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Ayrıca, hiçbir canlının gerekli sağlık kontrolleri ve testleri tamamlanmadan sahiplenilmemesi önemle tavsiye olunur.