İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.
Pofuduk Minik Prenses

Fotoğraflar yükleniyor

Türü Köpek Cinsleri
Cinsi Doberman
İlan No 62754
İlan Tarihi 10 Ağustos 2025
Yaş 2 Aylık
Cinsiyet Erkek/Dişi
Durum Satılık
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Var
Şehir Dışına Gönderim Var
İlan Whatsapp'tan 4 İstek aldı
İncelenen İlan 1 Arama aldı
Görüntülenme 351 Görüntülendi
14 Aktif İlan
116 Toplam İlan
2 Yıl
Üyelik Süresi
kişi şu anda bu ilanı inceliyor
Marya profil fotoğrafı

Marya

Üyelik tarihi: 22 Ocak 2024

Tüm İlanlar
WhatsApp
Mesaj Gönder
İlan sahibi: Marya
Ara WhatsApp

Sevimli, karizmatik ve pofuduk pekinez yavrumuz, güvenli ve hijyenik ev ortamında sevgiyle büyümektedir. Düzenli veteriner kontrolleri yapılmış, tüm aşı ve parazit uygulamaları eksiksiz tamamlanmıştır. Küçük boyutuna rağmen cesur ve korumacı tavırlarıyla tanınır; sadık, oyuncu ve çocuklarla uyumlu bir karaktere sahiptir. Apartman yaşamına mükemmel uyum sağlar ve tüyleri düzenli bakımla pofuduk kalır. Yeni ailesine hem eğlence hem de sınırsız sevgi getirecek bu minik dost, sizi bekliyor.

İlana yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş Yap
Bu ilana henüz yorum yapılmamış.

Patibul.com, evcil hayvan sahiplenmek isteyen kişiler ile sahiplendirme yapan kullanıcıları bir araya getiren bir platformdur. Platform üzerinden herhangi bir satış işlemi yapılmamaktadır. Bu nedenle, hayvan sahiplenmek isteyen kişilerin ilan sahipleriyle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerekmektedir. Yüz yüze görüşme gerçekleştirilmeden kesinlikle kaparo, ön ödeme veya herhangi bir ad altında ödeme yapılmamalıdır.

Patibul.com'da kullanıcılar tarafından paylaşılan tüm ilan, bilgi, içerik ve görsellerin gerçekliği, doğruluğu, güvenliği ve özgünlüğüne ilişkin tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. Patibul.com, kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklere ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Ayrıca, hiçbir canlının gerekli sağlık kontrolleri ve testleri tamamlanmadan sahiplenilmemesi önemle tavsiye olunur.