İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Koca Kafa Rottwei̇ler Yavrularimiz

Koca Kafa Rottwei̇ler Yavrularimiz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Türü Köpek Cinsleri
Cinsi Rottweiler
İlan No 38507
İlan Tarihi 5 Şubat 2025
Yaş 2 Aylık
Cinsiyet Erkek/Dişi
Durum Satılık
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Var
Şehir Dışına Gönderim Var
İlan Whatsapp'tan 72 İstek aldı
İncelenen İlan 26 Arama aldı
Görüntülenme 1494 kez görüntülendi.

KOCA KAFA İRİ PATİ ROTTWEİLER YAVRULARIMIZAŞILI VE KARNELİDİRTÜRKİYENİN HERYERİNE GÖNDERİM SAĞLANMAKTADIRDETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ

13 Aktif İlan
67 Toplam İlan
2 yıl
kişi şu anda bu ilanı inceliyor.
İlan sahibi: Tugay BACAKSIZ
Ara WhatsApp

BENZER İLANLAR

Tanımadığınız Kişilere Dikkat!

Patibul.com, pet arayanlar ve sahiplendirme yapanları buluşturan bir platform olup, satış yapmamaktadır. Bunun için hayvan alacak kişilerin, hayvan satan kişilerle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerektiğini söylemektedir. Yüz yüze görüşülmeyen kişilere hiçbir şekilde kaparo ya da bir benzeri ödeme yapılmaması gerekmektedir.

Patilbul.com’da kullanıcılar tarafından açılan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna yönelik tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. PatiBul.com, bu noktada herhangi bir sorumluluk sahibi değildir.