Türü | Köpek Cinsleri |
---|---|
Cinsi | French Bulldog |
İlan No | 46694 |
İlan Tarihi | 27 Mart 2024 |
Yaş | 2 Aylık |
Cinsiyet | Dişi |
Durum | Görüşülür |
Aşı | Var |
İç Parazit | Var |
Dış Parazit | Var |
Kredi Kartına Ödeme | Var |
Şehir Dışına Gönderim | Var |
İlan Whatsapp'tan | 1 İstek aldı |
İncelenen İlan | 2 Arama aldı |
Görüntülenme | 286 kez görüntülendi. |
14 ocak doğumlu safkan A kalite aşılı karneli pasaportlu French Bulldog dişi. Yavrumuzun tüm sağlık kontrolleri yapıldı aşıları tam . Veteriner hekim kontrolünde sağlık ve ırk garantili olarak teslim alabilirsiniz.
Tanımadığınız Kişilere Dikkat!
Patibul.com, pet arayanlar ve sahiplendirme yapanları buluşturan bir platform olup, satış yapmamaktadır. Bunun için hayvan alacak kişilerin, hayvan satan kişilerle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerektiğini söylemektedir. Yüz yüze görüşülmeyen kişilere hiçbir şekilde kaparo ya da bir benzeri ödeme yapılmaması gerekmektedir.
Patilbul.com’da kullanıcılar tarafından açılan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna yönelik tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. PatiBul.com, bu noktada herhangi bir sorumluluk sahibi değildir.