Cavalier King Charles Yavru Köpek (SDK)

  • İzmir
  • Kemalpaşa
  • 75.Yıl Cumhuriyet Mah.
Fiyat: 4.500
İlan No 21729
İlan Tarihi 26 Ekim 2023
Yaş 2 Aylık
Cinsiyet Erkek
Durum Satılık
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Yok
Şehir Dışına Gönderim Var
Şehir Dışına Gönderim görseli
Gökmen Elmalı

2007 yılından itibaren Tarım İl standartlarına uygun, ruhsatlı bir şekilde, Star Dogs Kennel ismi altında hizmet vermekteyiz. Çiftliğimizde bulunan anne, baba ve yavruların tüm gerekli sağlık uygulamaları lisanslı veteriner hekim kontrolünde, düzenli olarak yapılmaktadır. Çiftliğimizin mutfak, barınak, doğumhane ve diğer elemanlarının temizliği her gün gerçekleştirilmektedir. Anne ve baba köpeklerimiz her gün, günlerini ırklar için özel ayrılmış bahçelerinde geçirmektedir.

Özenle seçtiğimiz, ırk özellikleri ve sağlık konusunda garanti verdiğimiz Cavalier King Charles yavrularımız sizlere yönetmeliğe uygun olarak 8 haftalık olarak yeni yuvasına gitmeye hazırdır. Bu süreç içerisinde yavrularımızın parazit uygulamaları ve ilk aşıları yapılmakta, yavru yeterli anne sütünü aldıktan sonra kuru mamaya alıştırıldıktan sonra yeni sahiplerine teslim edilmektedir. İlanda görmüş olduğunuz fotoğraflar gerçek yavrularımıza aittir.

               Yavrunuzu yerinde görerek, bağ kurarak tanıyarak seçmeniz için sizi çiftliğimize davet ediyoruz. İsteğiniz dahilinde video ve fotoğraf gönderebilir, görüntülü konuşma desteği ile yavrularımızı size gösterebiliriz.

               İzmir içi elden teslim yapmaktayız.

Star Dogs Kennel Ailesi.

Patibul Logo
Bu ilan https://www.patibul.com adresinde yer almaktadır.